Första festivaldagen avklarad


Väderprognosen hotade tidigare i veckan med regnskurar men Hasslö bjöd på fantastiskt väder. Det dök upp lite mörka moln men regnet höll sig borta. Det blev istället en varm och skön sommarkväll med massor av musik.

Hasslöbandet Post Residence Club inledde årets festival och lämnade sedan över till Ebbot Lundberg. Ebbot och öppnade i ett stenhårt tempo och bjöd på en hel rad nya låtar. Bland annat en fantastisk version av ”Where are you now”.
Dun Aengus skapade irländsk stämning i serveringsområdet innan Sarah Klang klev upp på scen. Sarahs fick sitt stora genombrott i ”På spåret” och har emellanåt jämförts med både Adele och Lana Del Rey. Från Hasslöfestivalens parkscen bjöd hon på en fantastisk konsert och stora delar av låtarna från plattan ”Love In The Milky Way”.
Kvällen avslutades av Louisiana Avenue som inte kunde hålla sig utan startade upp festen lite innan midnatt. Det tog två låtar så hade Pär Stenhammar och hans vänner förvandlat Hasslö till Jackson Square till French Quarter och Mardi Gras. Svängigare avslutning på första dagen har festivalen aldrig haft.
Imorgon öppnar vi grindarna 17.00 och bjuder bland annat på Wilmer X, Docenterna, Kapten Röd, KSM3 och Nationalteatern.
Vi ses väl?