Hasslö Musikförening levererar sex band till Hasslöfestivalen


Hasslöfestivalens startfält är näst intill komplett. Till de redan presenterade akterna lägger vi nu sex lokala akter från Hasslö Musikförening. Bland banden finns bland annat legendariska Selmas Broskband som spelat på samtliga Hasslöfestivaler sedan starten sommaren 2000.

I år tar sex band från Musikförening plats på festivalens parkscen. Det blir allt från covers och 60-talspop till blues, hårdrock och fullt ställ.

Post Residence Club
Spelar eget material på svenska med inspiration från 60- och 70-talets pop och blues. 5-mannabandet är döpt efter det sunkigaste hotellet i hela San Fransisco.
Post Residence Club spelar på torsdagen.

Kräk
Kräk gör sin fjärde raka Hasslöfestival och bjuder sin vana trogen på ”kaosrock med bluesinfluenser”. Inspelningen av nya albumet pausas tillfälligt för en helg på festivalområdet. Kräk kommer dessutom till festivalen med ett knippe nya låtar i bagaget.
Kräk intar Parkscenen på fredagen.

Selmas Broskband
Hasslös mest mytomspunna band gör i år sin nittonde raka Hasslöfestival. Det blir som alltid en blandning av pop och rock. En lika stor tradition på Hasslö som Sillamackan.
Selmas Broskband spelar på lördagen

Martin, Merrick and Me
6-mannabandet är tillbaka på Hasslöfestivalen med en blandning av både gammalt och nytt.
Martin, Merrick and Me kliver upp på scenen på fredagen.

Complex Machinery
Äkta hårdrock Made in Hasslö. Det började som ett sidoprojekt för gitarristen Mattias Hellholm som tillsammans med talangfulla vänner nu kommer till festivalen för att spela både hårt och högt.
Komplex Machinery spelar på lördagen.

Återvunnet material
Med inspiration från The Who och brittisk 60-talspop stiger Återvunnet Material upp på Parkscenen för andra året i rad.
Återvunnet Material spelar på lördagen.