Miniintervju med Josefine Korre Olsson från Paraply Produktion


- Berätta om ett av de bästa minnena genom åren?
Finns så många fina minnen och roliga incidenter genom åren men ett av mina bästa minnen är nog ändå när vi skulle bygga "Lilla baren" för första gången. Vi var så taggade och säkra på att tillskottet av en extra bar skulle göra logistiken så mycket bättre. Baren blev en succé men eftersom det de året regnade sjuka mängder så flöt halva barens innehåll iväg tillsammans med delar av grusplanen. Lite av en katastrof då men nu i efterhand så mycket skratt, lärdom om att vädersäkra allt och minnen av vadande i regn.

- Detta visste du inte om Hasslöfestivalen.
Vi bygger om Hasslö GoIFs omklädningsrum till loger för artisterna. Ni ska bara veta hur fint och piffigt ett halvsvettigt omklädningsrum kan bli.

- Vilken är din favoritartist genom åren?
Oj! Supersvårt. Jag kan nog inte peka ut en. Men jag skulle säga att jag har alla kvinnliga akter som stått på Hasslöfestivalens scener genom åren på min topplista. First Aid Kit, Miriam Bryant, Lena PH, Lisa Miskovsky, Loreén, Miss Li och många fler.

- Vad tycker du gör Hasslöfestivalen så unikt?
Atmosfären. Hasslöfestivalens besökare skapar en atmosfär som är helt unik från andra festivaler. Glädje, lugn, trygghet, lycka och kärlek!

- Vad ser du fram emot på årets Hasslöfestival?
Enkelt. Veronica Maggio! Fick tjuvkika på henne för några veckor sedan på Gröna Lund. Jag kan garantera att den spelningen på Hasslö i år kommer bli mäktig. Vill också ropa lite för Nadja Evelina som ska bli superspännande att se live för första gången.

Tack Josse! Vi ses i sommar! ❤️

Köp din biljett till Hasslöfestivalen via www.hasslofestivalen.se