Miniintervju med Malin Törnquist på Paraply Produktion


- Berätta om ett av de bästa minnena genom åren?
När First Aid Kits ljudtekniker satte en hårtork i handen på mig och bad mig torka mixerbordet mitt under deras gig. Sommarens svartaste moln regnade sönder hela Hasslöfestivalen den lördagen och allt vatten hamnade i mixerbordet. Så kändes det i iallafall;) Det är en fint minne ändå, just för att alla i festivalkommitén är överens om att vi inte riktigt minns någonting från det året. Alla hade fullt upp med att gräva vattengravar och kanaler.

- Vilken är din favoritartist genom åren?
Det svåra här är att vi som jobbar sällan har tid att se något gig alls. Hade hellre svarat på vem av artisterna genom åren som varit min favorit backstage;)
Men i båda fallen vinner Maja Ivarsson i The Sounds. Hon är ju typ världens coolaste kvinna!

- Vad tycker du gör Hasslöfestivalen så unikt?
Vi har en extremt musikalisk publik! Det är sant! Varje år blir jag lika tagen av hur vackert det är att höra dessa tusentals röster sjunga rakt ut i sommarnatten. En artist som ger allt för sin publik och en publik som ger allt för sin artist.. Det är det finaste jag vet.

- Vad ser du fram emot på årets Hasslöfestival?
Jag ser fram emot Veronika Maggio såklart. Det går ju inte att beskriva hur kul det är att hon vill komma ända hit till Hasslöfestivalen. Och jag ser fram emot att visa henne vår fina festival och vår fina publik.

Vi ses väl i sommar?