Missa inte det här


Ät gott
Tillsammans med Broderskap Event Gastronomi, Franssons Fisk, Havskusten, Björketorps glass, Gullvis remmar och Ahlgrens Churros gör vi allt för att ge dig ett spännande och varierat matutbud. Vad sägs om Texasburgare av finaste Anguskött med paprikacreme, fetaost och strimlad rödlök? Serveras med trädgårdstomat och saltgurka på ett spett. Kanske en räkfylld tunnbrödsrulle eller en purfärska sillamack? Eller en rykande het pizza?

Craft Beer
Tillsammans med Bryggeri Skeppsgossen erbjuder vi fyra spännande fatöl. Har du svårt att bestämma dig kan du beställa en liten ölprovning.

Hawaii-loungen
Precis bakom Skeppsgossens öl-container ligger Hawaii-loungen. Här kan du slår dig ner i gräset eller någon av solstolarna.

Kaffe
Gillar du inte öl kanske du gillar kaffe. Mitt på festivalområdet och vid parkscenen hittar man som vanligt Fogarollis populära kaffemopeder. Här kan man köpa en välsmakande och nygjord espresso, cappuccino eller kaffe latte.

Vatten och tävlingar
Länsförsäkringar är på plats med sin H2O-lounge för att bjuda på lokalt, friskt och gott vatten i praktiska och miljövänliga vattenflaskor. I deras monter kan man även låna hörselkåpor för barn och skulle det komma en regnskur finns det även regnponchos. I Blekingetrafikens bussdesignade släp kan man tävla i spelet ”Vart är vi på väg?”. Du kan även köpa eller fylla på ditt resekort.

Artistutställningen
Missa inte utställningen där vi tittar tillbaka på de senaste åren och några av alla de artister som besökt festivalen.

Aktivitetsbyn
I den populära aktivitetsbyn finns upplevelser och utmaningar för alla åldrar. Prova på Stagedive, låt barnen hoppa i hoppborgen eller köra Länsförsäkringars Tessla-bilar. Du kan även utmana dina kompisar i några utvalda femkampssporter.