Tänk på det här under festivalen


Ta hand om varandra
Vi vill att alla ska kännas sig trygga och välkomna på Hasslöfestivalen. Därför är det viktigt att vi hjälps åt. Ser du något som inte känns okej - visa att du bryr dig. Fråga om allt är bra. Kontakta vakt, polis eller någon av alla oss som jobbar med festivalen om du behöver hjälp.

Dryck på området
Hasslöfestivalen är ett enda stort serveringsområde. Det betyder att du kan dricka din alkoholhaltiga dryck var som helst på hela festivalområdet. Tänk på att detta är en festival för hela familjen.
Varannan vatten är ett bra tips.

Nödutgångar
Håll koll på var närmaste nödutgång finns. På översiktskartan på sidorna 4 och 5 är alla nödutgångar utmärkta med gröna skyltar.

Sjukvårdstält
Håll koll på var närmaste nödutgång finns. Alla nödutgångar är märkta med gröna skyltar.

Värdesaker
Vi har inga förvaringsskåp på festivalområdet. Håll uppsikt över dina egna och andras saker. Upphittade värdesaker lämnas i den svarta containern i entrén.

Drick mycket vatten
Länsförsäkringar Blekinge bjuder på lokalt, gott och friskt kranvatten i sin monter. Det finns såklart även gott om läskande drycker i våra barer.

Tänk på miljön
Släng skräp i våra soptunnor och sortera pant i returkärlen.

Samlingsplats
Är ni flera i ert sällskap? Håll ihop och kom överens om en samlingsplats om ni skulle komma från varandra.

Hörselskydd
Tänk på att det kan det vara hög ljudvolym nära scenerna. Barn under 13 år måste bära hörselkåpor under konserterna. Först till kvarn kan även få gratis festivalkit hos Länsförsäkringar.