Louisiana Avenue

12/7 kl. 00:00
Plats: Parkscenen

Ett av Sveriges bästa festivalband blir husband på sommarens Hasslöfestival.

Partykungarna i bandet Louisiana Avenue blandar på ett oefterhärmligt sätt R&B, soul och funk med glädje, energi och fest. Den 12 juli hjälper dom till att inviga årets festival men lovar att hänga kvar hela festivalhelgen.

Louisiana Avenue är glädjeorkestern som oavsett tidpunkt, väder och plats, alltid lyckas förflytta sin publik till New Orleans och Mardi Gras.

Tre dagar med Louisiana Avenue i tre helt olika skepnader kommer ge en extra krydda till festivalstämningen i år. Det är något magiskt runt bandet, och vi vet att de kommer sprida glädje, kärlek och få hela Hasslö att dansa till sin musik.
Med smittsam och dansvänlig R&B, funk och soul kommer Louisiana Avenue att inviga festivalen men också skapa karnevalstämning på området under fredagen. Det ryktas dessutom om en än så länge hemlig spelning under lördagen.

- Det är karneval, det är glädje, och alla ska med, säger Pär Stenhammar, sångare i bandet och skrattar. Vi kommer till Hasslö för att ge er den bästa kvällen i era liv, det är vår plikt och skyldighet.

Köp biljett!

Du köper biljett via länken här nedan.

Där det händer