Sarah Klang

12/7 kl. 22:00
Plats: Parkscenen

I början av året släpptes Sarah Klangs debutskiva "Love In The Milky Way" - som blivit en av Sveriges mest omtalade skivdebuter. Recensenterna har unisont hyllat albumet, men också Sarah som liveartist. I sommar ger hon sig ut på en omfattande Sverigeturné och torsdagen den 12 juli kommer hon till Hasslöfestivalen.

- Sarah Klang har en fantastisk röst och vi är extremt stolta över att ännu en gång kunna bjuda festivalbesökarna på en ny och spännande svensk artist, säger Malin Törnquist på Paraply produktion.

Sarahs tredje singel "Left Me On Fire" har spelats flitigt på svenska radiokanaler. Men hon har även gjort omtalade och omskrivna framträdanden på amerikanska festivalen "SXSW", i SVT:s "På Spåret" och på "P3 Guld-galan". Hon har dessutom blivit Grammis-nominerad i klassen "Årets nykomling" och släppt ett av Sveriges mest omtalade album som direkt tog sig in på en första plats.
- Sarah är ett perfekt komplement till de mer rutinerade artisterna som redan är klara för festivalen, fortsätter Törnquist.

Lovorden har regnat över Sarah och vårens turnédatum har snabbt sålt slut ett efter ett. Hon har jämförts med artist såsom Lana Del Rey och andra ser likheter med First Aid Kit. Men många menar att Sarah står för något helt nytt och att hennes framtid är lysande.

"Det bästa svenska debutalbumet jag någonsin hört" menade Jan Gradvall i TV4 Nyhetsmorgon. I Svenska Dagbladet skrev Annah Björk att Sarah är "artisten som alla längtat efter: som står för någonting alldeles nytt, alldeles färdigt, alldeles eget och som det är alldeles omöjligt att inte golvas av."
Medan Håkan Steen förutspådde att "Love in the milky way" låter som början på något stort".

Köp biljett!

Du köper biljett via länken här nedan.

Där det händer