Lena Philipsson

14/7 kl. 18:00
Plats: Stora scen

Lena Philipssons hyllade show ”Jag är ingen älskling” sålde slut på nolltid när hon gav två föreställningar i Karlskrona i höstas. I sommar återvänder Lena för att inta Hasslöfestivalens stora scen. Senast hon gjorde en sommarturné var för hela tolv år sedan.

- Vi har gjort flera konserter med Lena genom åren, berättar Malin Thörnquist på Paraply produktion. När hon kliver upp på scenen blir jag alltid lika tagen av hur proffsig och begåvad hon är.  Hon kommer få hela Hasslö att sjunga med i sommar.

Lena har genom åren gjort en hel rad framgångsrika turnéer och krogshower. Under 2007 och 2008 gjorde hon och Orup den bejublade krogshowen "Lena+Orup” som sågs av hela 250.000 personer och tre år senare firade Lena Philipsson 25 år som artist med föreställningen "Min drömshow”.
Hösten 2015 släppte Lena sitt tolfte studioalbum, "Jag är ingen älskling”, och i februari 2016 satte hon upp en show med samma namn på Cirkus i Stockholm. Succén lät inte vänta på sig. Lena framförde showen i närmare två år både på fasta scener och på en länge konserthusturné. Totalt såg hela 120.000 personer succéshowen.

Genom åren har Lenas lista med välkända hits blivit lång. Det började med låtar som ”Dansa i neon”, ”Kärleken är evig”, ”Om igen”, ”Det gör ont” men nya låtar som ”Jag är ingen älskling” och ”Kunde va din mamma” har också blivit oförglömliga hits.
Nu är det äntligen dags för Lena att ge sig ut på vägarna igen och möta Sverige i sin finaste skrud, nämligen sommaren. Det var tolv år sedan sist så räkna med en kväll fylld av massor av hits från hela Lenas karriär.

Utöver Lena Philipsson är Europe, Nationalteatern, Kapten Röd, Wilmer X, Dan Hylander och Ray Montana Band klara. Det är även klart att Louisiana Avenue blir festivalens eget husband.

Köp biljett!

Du köper biljetter direkt via länken nedan.

Där det händer